VENÄJÄNMUSTATERRIERI - BLACK RUSSIAN TERRIER

kennelnimi vireillä - kennel name pending

Tervetuloa tutustumaan pienimuotoista kasvatustyötä aloittelevaan kenneliin ja koiriini!

Kennelnimeä on anottu ja odotan sen tulevan hyväksytyksi tämän vuoden loppuun mennessä.

Ensimmäinen pentue on syntynyt 3.10.2019 ja vielä olisi hakusessa muutamalle pennulle rakastava koti. Etsin myös sijoituskotia urospennulle, eli mikäli olet kiinnostunut, lue lisää "Litters/Pentueet"-sivulta.

Pyrin kasvattaman koiria, jotka ovat kokonaisvaltaisesti terveitä ja luonteeltaan sopivan itsevarmoja ja aktiivisia niin lenkki- kuin harrastuskaveriksi. Voit lukea lisää About/Meistä-sivuilta.
Kotisivut ovat osittain englanninkieliset, koska minulla on paljon yhteyksiä ja ystäviä ympäri maailmaa ja olen kiinnostunut tuontikoiraprojekteista. 

Vielä kerran, lämpimästi Tervetuloa!


 

Welcome to our small kennel's website! We have just started our work with BRT breeding, and we are still waiting for confirmation of our kennel name and expecting it to be confirmed at the end of this year.

Our first litter was born on the 3rd of October, and there are still a few puppies searching for their forever home. Please read more on the "Litters/Pentueet"- page. 
Our goal is to breed healthy dogs with an active temperament fit for a family dog or a training companion. You can read more on the "About/Meistä"-page. 

Once more, a Warm Welcome to our site!